Stoffering

Wij zijn gespecialiseerd in woning en project stoffering. Bij ons kunt u terecht voor het vakkundig leggen/stofferen van tapijt, vinyl, pvc vinyl, marmoleum, laminaat, deurmatten en schoonloopzones. Voor elke ruimte en vertrek de juiste aanpak, ook trappen stoffering behoort tot ons specialisme. 

Installatie

Voor het vakkundig hangen/installeren van gordijnen, vitrage, rolgordijnen, plisségordijnen, lamellen, jaloezieën, en vele andere raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Verwijderen, Slopen & Afvoeren

Vloerbedekkingen leggen is al zwaar werk, het er uithalen/slopen van de oude vloerbedekkingen is vaak nog veel zwaarder. Voor deze werkzaamheden hebben wij de juiste methoden. Ook voor het afvoeren van de uit gehaalde vloerbedekking nemen wij graag de zorg op ons.

Omhuizen

Het komt vaak voor dat een woning al bewoond is. Waar moet u dan met uw spullen naar toe, wanneer de nieuwe vloeren gelegd gaan worden. Natuurlijk kunnen wij deze klussen voor u uit handen nemen. Graag komen wij u adviseren over een passende oplossing/aanpak voor uw woning.

Adviseren

N&M Tapijt weet dat het niet eenvoudig is om te kiezen uit ons ruime aanbod van vloeren en raamdecoraties. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze in kleuren, materialen en stijlen passende bij uw woning, wensen en budget.